Ентусиастите на Харисън Форд се притесняват, че той може да

...
Ентусиастите на Харисън Форд се притесняват, че той може да
Коментари Харесай

Феновете на Харисън Форд се страхуват, че той ще се пенсионира, след като са забелязали улики в речта на Critics` Choice

Ентусиастите на Харисън Форд се тормозят, че той може да се отдръпна от актьорството след подмятания в речта му на Critics` Choice.

След като беше отпразнуван за емблематичните си функции във филми като Междузвездни войни на премиите, той се концентрира върху бъдещето на промишлеността, като сподели: „ Наистина съм благополучен да бъда тук довечера, с цел да видя какъв е нашият бизнес трансформирайки се във всички надарени хора, които получават благоприятни условия, които евентуално не биха имали в ранната част на моята кариера. "

Легендата на Индиана Джоунс, 81, изглеждаше очевидно преклонен със сълзи на очи, до момента в който се приближаваше към сцената.

В непретенциозно разсъждение върху триумфа си той отдаде част от него на шанса. Докато връстниците можеха единствено да го поздравят за невероятните му актьорски достижения, един наблюдаващ означи, че „ речта звучи доста като тирада за пенсиониране “. Друг се съгласи, заявявайки: „ Така беше. Беше доста неловко и тъжно да го видя там по този начин. “

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Пълн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР