Ентусиасти обновиха до Android 11 относително старите смартфони на .

...
Ентусиасти обновиха до Android 11 относително старите смартфони на .
Коментари Харесай

Старичките Galaxy S8 и Galaxy Note8 се обновиха до Android 11

Ентусиасти обновиха до Android 11 релативно старите смарт телефони на. Благодарение на профилирания фърмуер LineageOS 18.1 става допустимо да се обновят Galaxy S8, Galaxy S8 Plus и Galaxy Note 8, основани на SoC Exynos.

LineageOS 18.1 прибавя в тези смарт телефони на Samsung чист Android интерфейс, който не е претрупан с приложенията и настройките на Samsung. Фърмуерите за Galaxy S8, Galaxy S8 Plus и Galaxy Note 8 са част от пробния план Project Sakura и това е повода някои от функционалностите на тези мобилни телефони от време на време да не работят. Така да вземем за пример, знае се че не работят Wi-Fi Direct и че не може да се сътвори хотспот точка, от която смарт телефонът да раздава интернет трафик. Други проблеми не са видяни.

Наскоро фърмуерът LineageOS 18.1, основан на мобилната операционна система Android 11, бе, в това число и за доста от старите, като да вземем за пример Гугъл Nexus 6, Samsung Galaxy S4, Xiaomi Mi 5 и OnePlus One. Самите производители от дълго време престанаха да оферират обновявания за тези мобилни телефони и на процедура LineageOS е единственият метод тези мобилни устройства да се поддържат в настоящо положение. Към сегашен ден Android 11 е най-новата версия на операционната система на Гугъл, която излезе през 2020-та година и всеки месец получава обновявания по сигурността.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР