енци е на българската музикална сцена вече над 10 години

...
енци е на българската музикална сцена вече над 10 години
Коментари Харесай

След разпада на дуета Венци Венц стартира нова кариера

енци е на българската музикална сцена към този момент над 10 години като част от супер сполучливото хип-хоп дуо Pavell & Venci Venc’. Екстравагантната му личност, запаметяващите се рими и гения му за сцената оказват помощ на дуета, от който е част, да построи голяма и вярна аудитория, която ги следва години наред, а Setaabrat се трансформира в ключова дума за влизане в техния свят.

Преди няколко месеца, след цяло десетилетие дружно, Павката и Венц вземат решение да разделят артистичните си изяви.

Междувременно Венци става татко за повторно, стартира работа като креативен шеф на рекламна организация и основава start up компания. Не стопира да влиза в студио и да записва нови песни.

Сега започва независимата си кариера с план озаглавен " Давам “, който излиза и с прочувствено видео. 

" Любовна картичка към дамата, която обичам “, по този начин Венци разказва новата си ария.

Пише я дружно с Теодор Димитров, аранжиментът на Ана Пешева, а във финалните линии на продукцията се включва и музикалният продуцент Васил Иванов (Dexter).

Заснема видеото в спектакъл “Сълза и смях “, като по основаването му работят Кристиян Русев, Albumite.bg и Кирил Кирилов. В клипа Венци е самичък на сцената и без аудитория.

" Животът на актьора не е постоянно блестящ, споделен и забавен. Често сме неразбрани и доста раними. В подобен интервал от живота ми се роди " Давам “. Такава е и символиката на видеото. “, споделя той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР