Enterprise грабна трофея от Sazka eLeague Fall Finals 2022 след

...
Enterprise грабна трофея от Sazka eLeague Fall Finals 2022 след
Коментари Харесай

Enterprise с Дейвид h4rn Бенчев е шампион в Чехия

Enterprise сграбчи трофея от Sazka eLeague Fall Finals 2022 след мъчно извоюван дуел против eSuba. Победата на LAN шампионата по Counter-Strike в Прага подсигурява на Дейвид " h4rn " Бенчев и компания огромната премия от 20 000 евро, а за сребърните медалисти останаха €4000, 

Двубоят сред двата тима се оказа извънредно забавен и изпъленен с доста страст, като съперниците демонстрираха, че са ужасно равностойни и победител ще излезе този, който е посочил по-силен дух в огромната борба. eSuba започва мача с Nuke, който отборът изпусна още в първия халф като терористи, приключил с резултат 11-4 в интерес на състава на h4rn. Последва по-добра втората част за избралите картата, само че в последна сметка Enterprise откри резултата в своя изгода. 

Играчите на luko съумяха да върнат жеста скоро по-късно при триумф на Inferno. Мапът протече по огледален метод и докара битката до решаваща карта в лицето на Overpass. Именно там страстите бяха най-разгорещени. Съставите се демонстрираха ужасно мощни, само че словашкият клуб си потегли като краен победител. 

Ерик " The eLiVe " Сит и Раул " Blytz " Глигор бяха основни за Enterprise, като макар най-многото заработени фрага,61, от Доминик " Blogg1s " Янита, eSuba наподобява не съумя да се покаже толкоз постоянен тактически и затова даде успеха на Бенчев и съотборниците му след 2:1 (16-10, 8-16, 16-11).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР