Енрике Иглесиас зарадва своя фенка със страстна целувка. Случаят, за

...
Енрике Иглесиас зарадва своя фенка със страстна целувка. Случаят, за
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас зарадва фенка със страстна целувка

Енрике Иглесиас зарадва своя фенка със буйна целувка. Случаят, за който всички международни медии приказват, е станал по време на концерт в Киев, Украйна.

Докато изпълнявал един от своите шлагери, артистът бил пресечен от фенка, която се качила на сцената с колаж в рамка, изработен особено за него. Множество видеа от събитието демонстрират по какъв начин Енрике стопира да пее, демонстрира подаръка и подава ръце, с цел да я прегърне, при което дамата стартира да го целува, а той не се дърпа. В един миг той въпреки всичко се пробва да се отскубне от нея, само че дамата не желае да го пусне.

Хиляди дами завидяха на смелата дама, която след целувката даже поискала селфи с Иглесиас и подпис. Наложило се защитата да я смъкна още веднъж в публиката.

Премеждията на изпълнителя на „ Bailando “ не свършили до такава степен. Клипове в обществените мрежи демонстрират по какъв начин нацелуваната от Енрике дама го чака до сцената. Той потегля към нея и я заговаря, само че тя бързо скача на кръста му и го обгръща с крайници. Накрая защитата още веднъж се намесва.

„ Какъв шанс! Искам и аз “, „ Тя не е луда, аз също съм влюбена в него и бих го направила “, гласят част от мненията под видеата.

Това не е първият път, когато Иглесиас целува жена от публиката по време на собствен концерт. 43-годишният артист постоянно кани по една фенка на сцената, като или я удостоява с целувка, или ѝ пее с най-романтичния взор на света.

Видеото можете да гледата в нашата Видео Галрия!

Източник: tialoto.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР