Енрике Иглесиас твърди, че спазва обещанието си да спре да

...
Енрике Иглесиас твърди, че спазва обещанието си да спре да
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас изненада феновете си с неочаквано признание

Енрике Иглесиас твърди, че съблюдава обещанието си да спре да записва нова музика след издаването на идния му 11-ти студиен албум.

Съобщава се, че новият албум Final (Vol. 2), който е продължение на Final (Vol. 1) и е очакван през февруари, е последният, който звездата на " Hero " ще издаде в обичайна форма на албум.

" Готово е. Всъщност ще излезе през февруари ", споделя Енрике пред Today. " Напълно е приключен. Това, което желая да направя, е да снима един или два видеоклипа тъкмо преди втория стадий от турнето и да го пусна. "

Енрике е безапелационен, че неговият иден студиен албум Final (Vol 2) в действителност ще бъде неговият финален.

" Работя върху този албум от много години. И за мен постоянно е било както споделих, последният ми албум... това е той. Не мисля - не, знам, няма да върша повече албуми ", разкрива звездата.

Феновете на изпълнителя на " Bailando " ще имат късмет да заловен артиста в деяние по време на настоящото му турне. От средата на октомври Иглесиас е на път с Рики Мартин и Питбул за The Trilogy Tour. Месец след тройните концерти беше оповестено, че турнето се удължава с 18 нови концерта през 2024 година

Триото от звезди се познават доста добре, откакто са споделяли сцената дружно преди години. Иглесиас и Питбул преди този момент бяха на турне през 2017 година, до момента в който Иглесиас и Мартин също се сплотиха през 2021 година за лична серия от концерти.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР