ЕНГЛУУД, Колорадо (AP) — Кортланд Сътън продължава да надминава себе

...
ЕНГЛУУД, Колорадо (AP) — Кортланд Сътън продължава да надминава себе
Коментари Харесай

Сътън си създава навик да приема невероятни приеми за Бронкос. Най-добрият му улов дори не се зачита

ЕНГЛУУД, Колорадо (AP) — Кортланд Сътън продължава да надминава себе си, слизайки с още един немислим улов, като грабването на тъчдаун с пръсти на краката против Билс, което Next Gen Stats назова най-невероятният улов, който в миналото е проследявал.

Или какво ще кажете за неговата примка с една ръка на паса на Ръсел Уилсън от 46 ярда TD против Чарджърс предишния уикенд, който той улови, макар че беше понесен от бранител.

Най-впечатляващата спънка на Сътън обаче може да е тази, която той направи на страничната линия в неделя, до момента в който си поемаше мирис по време на успеха на Бронкос 24-7.

Уилсън беше привършен от джоба и хвърли топката към страничната си линия. Никой различен даже не трепна, само че Сътън, с лявата си ръка на бедрото за добра мярка, посегна с дясната си и нехайно сграбчи футболната топка в нейната точка.

„ Това беше ужасно малко нещо “, сподели Сътън в сряда. „ Не мислех доста за това. Просто видях топката да идва и си споделих: „ Мисля, че мога да хвана това. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР