Еней Енчев е кандидат за кмет от -

...
Еней Енчев е кандидат за кмет от  -
Коментари Харесай

Еней Енчев кандидат за кмет от ПП-ДБ на р-н Студентски: Искам София да е желана и бленувана дестинация и за българи, и за чужденци, а не избор по неволя

Еней Енчев е претендент за кмет от " - " ( " на на р-н Студентски, София. 
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 283
Ето какво показа той в малко изявление. 

- Как ще наподобява регионът ти след 4 години, в случай че станеш областен кмет? 

- Със сигурност регион „ Студентски “ ще бъде по-уреден, по-чист и привлекателен и по-зелен. Кандидат съм за кмет на регион, в който строителството се движи със удивително бързи темпове, а построяването на инфраструктура и ремонт на съществуващата – със забавено. Ще употребявам всички механизми, които ми дава законът, да не отстъпвам ползите на регион Студентски пред институциите и пред вложителите.

- Какво ще те трансформира в добър областен кмет? 

- Не съм от хората, които ще се самоизтъкват. Знам, че не бих върнал нито един човек, който има проблем. Залагам на това, че съм диалогичен, само че и съдбоносен за дейности, които ще допринасат за благоустройство, а не за рейтинг.

- Кое е най-смелото нещо, което ще направиш? 

- Ще се опитам да огранича строителството в кв. „ Мусагеница “. Това желаят хората, само че това е и моето виждане за съответния квартал. Знам, че това няма да се хареса на някои хора и в действителност ще бъде тестване – освен административно, само че и политическо. 

- Кое е първото, което ще направиш като областен кмет? 

- Ще отворя общината за жители, които да могат да стигнат до мен. Ще се срещна със започнатите и квалифицираните планове за всеки един квартал от региона. Всяко свястно решение би трябвало да бъде продължено, а тези, които са съмнителни и не се употребяват с публично утвърждение – преосмислени. Смятам този развой да се случи бързо и да привлека в него дейните цивилен групи от кварталите. От една страна желая да чуя мнението им по съответните оферти, а от друга – да има бистрота и осведоменост.

- Представи се, кой си ти като човек? 

- По обучение съм икономист, брачен партньор, татко на двама сина и дядо на обаятелен левент. Отговорен съм към дадената дума – и в живота, и в специалността. Обичам да извозвам времето си с другари и в планината, както и на спортни надпревари.

- Какво искаш да кажеш на хората, което не е предизборна пропаганда? 

- Това, което съгласно мен е значимо, е постоянно да се опитваме да имаме всички гледни точки, да се осведомяваме, да търсим и да отделяме по малко от персоналното си време за тематиките, които засягат общата ни градска среда.

- На какво ти наподобява София в този момент и на какво искаш да наподобява?

- София наподобява на човек, който се колебае дали да продължи да живее в предишното или да се концентрира върху по-доброто си бъдеще. Искам да е смела, борбена и да вземе мястото, което може да има измежду европейските столици. Искам София да е мечтаната и бленувана дестинация и за българи, и за чужденци, а не избор непредпазливо.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР