Енергото разкопа чисто нов тротоар, изграден с пари на живущи

...
Енергото разкопа чисто нов тротоар, изграден с пари на живущи
Коментари Харесай

Енергото разкопа чисто новия тротоар на Люси Иларионов

Енергото разкопа чисто нов тротоар, построен с пари на живущи в блок, видя HotArena .

Ремонтната група разрушила плочките и ги захвърлила в градинката пред кооперацията. Работниците обяснили, че копаят, с цел да пуснат кабел, осведоми Телеграф.

Сред пострадалите притежатели, възмутени от изчезналите майстори, е и режисьорът и артист Люси Иларионов.

" Целият проблем се състои в това, че ние сами, целият блок, събрахме сумата от над 10 000 лева, с цел да си създадем тротоара. Един ден пристигнаха някакви хора, разкопаха всичко. Никой не ни се обади, с цел да каже ", уточни Иларионов.

Той добави, че майсторите подредили плочките след позвъняването на малкия екран. Всичко преди този момент обаче било затрупано.

" Целият проблем е в това, че много държавни предприятия и организации наемат подизпълнители, които наемат други подизпълнители за доста по-малко пари. Вчера бяха тук двама роми, един възрастен и един по-млад. И просто заравняваха, нито трамбоват, нито нищо. А ние дадохме доста пари и вместо да издържи 30 години, той няма да издържи и една, тъй като плочките ще стартират да се клатят и да се чупят. Тези подизпълнители не са от София, те постоянно са от някъде, тези са от Перник ", безапелационен е Иларионов.

От ЧЕЗ поеха ангажимент да възстановят тротоара на 100%. " Чисто новите плочки ги нагазиха, изпонадраскаха, хвърлиха ги в градините, в които сме садили растения ", споделя режисьорът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР