ЕНЕРГО-ПРО Продажби предоставя на своите клиенти възможност за онлайн разплащания

...
ЕНЕРГО-ПРО Продажби предоставя на своите клиенти възможност за онлайн разплащания
Коментари Харесай

Клиентите на Енерго-Про вече могат да плащат задълженията си на интернет сайта на компанията

 ЕНЕРГО-ПРО Продажби дава на своите клиенти опция за онлайн разплащания на отговорностите им за употребена електрическа сила. На интернет адрес vp.energo-pro.bg, наличен и от банер на началната интернет страница на ЕНЕРГО-ПРО, притежателите на дебитни и кредитни карти имат опция по едно и също време да ревизират размера на своето обвързване за употребявана електрическа енергия и да го платят незабавно, несъмнено и комфортно. В изискванията на изключително състояние, клиентите могат извършат онлайн заплащания и за сметките на близки и познати възрастни хора, които се постанова да съблюдават обществена изолираност или са в карантина. Разплащането с карта през интернет отстрани риска от разнасяне на пари в брой и нуждата от физическо посещаване в офис на компанията.

Актуални остават и останалите способи за заплащане на отговорности към ЕНЕРГО-ПРО:

По банков път - посредством пряк дебит, посредством банкомат и функционалността bPay (код на ЕНЕРГО-ПРО: 50003), посредством платежно разпореждане по сметката на ЕНЕРГО-ПРО в УниКредит Булбанк АД, IBAN: BG80UNCR70001523953311, BIC: UNCRBGSF, като в съображение за заплащане се показва потребителски номер.

В брой на място в Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО на адрес https://www.energo-pro.bg/bg/Nashite-adresi, в Български пощи или на касите на EasyPay и FastPay.

По интернет чрез Epay или електронно банкиране на обслужващата банка.

ЕНЕРГО-ПРО обезпечава редица други електронни услуги, от които клиентите могат да се възползват отдалечено. Ето част от тях:

Проверка на употребяваната сила за битови клиенти за 36 месеца обратно на адрес: https://portal.energo-pro-sales.bg/;

Битовите клиенти могат да заявят смяна в телефон и имейл за контакт или да заявят електронна фактура на адрес: https://update.energo-pro.bg/;

Декларации за актуализация на предоставената мощ могат да се изпращат на пощенски адрес: гр. Варна, бул. Вл. Варненчик, 258, кула Г или по e-mail при съществуването на дипломиран електронен автограф (КЕП);

За процедури по промяна на координатор на балансираща група за обекти на свободен пазар със типов товаров профил предлагаме потреблението на онлайн платформата ни: https://online.energo-pro.bg/;

За процедури по промяна на координатор на балансираща група за обекти на свободен пазар с почасово премерване могат да се изпращат документи, подписани с електронен автограф на имейл адрес [email protected].

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР