ЕНЕРГО-ПРО представи възможности за развитие в сферата на енергетиката на

...
ЕНЕРГО-ПРО представи възможности за развитие в сферата на енергетиката на
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО представи възможности за развитие на бъдещи енергетици на форум „ЗаЕдно в бъдещето“

ЕНЕРГО-ПРО показа благоприятни условия за развиване в областта на енергетиката на възпитаници и студенти по време на кариерния конгрес „ ЗаЕдно в бъдещето " с уредници Технически университет във Варна, Община Варна и Регионално ръководство на образованието - Варна. Форумът се организира на 29.03.2018 година във фоайето на Електротехническия факултет на Университета в границите на третото Национално средношколско съревнование „ Енергетиката и ние " с присъединяване на над 100 възпитаници от цялата страна.

Кариерният конгрес има за цел да реализира продан на информация и хрумвания сред възпитаници, студенти, преподаватели и работодатели в енергийната сфера. На презентационния щанд на ЕНЕРГО-ПРО експерти в региона на човешките запаси интензивно съветваха учащите по отношение на стажантските стратегии на компанията, свободните работни места и методите за образование и процедура. Представителите на ЕНЕРГО-ПРО предоставиха и е-майл адрес за връзка careе[email protected], на който бъдещите инженери и електротехници да насочат своите въпроси.

С присъединяване си в кариерния конгрес ЕНЕРГО-ПРО декларира своята позиция на шеф, който се стреми да поддържа младежите при започване на тяхното кариерно развиване. В партньорство с институциите и образователните заведения в Североизточна България, компанията улеснява бъдещите експерти както в придобиването на пълномощия и на практика умения, по този начин и в затвърждаването на основни за специалността познания, значими за построяването им като експерти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР