ЕНЕРГО-ПРО предоставя възможност за допълнителен 10-дневен срок на своите битови

...
ЕНЕРГО-ПРО предоставя възможност за допълнителен 10-дневен срок на своите битови
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО удължава срока за плащане на сметките през март за битовите потребители

ЕНЕРГО-ПРО дава опция за спомагателен 10-дневен период на своите битови клиенти, в който те могат да заплатят сметките си за електрическа енергия с падеж след 13 март 2020 г. Това е следващата мярка, която цели избягването на всеобщо скупчване на хора в едно помещение, каквито са и потребителските центрове, където компанията приема заплащания от огромна част от своите клиенти. Съгласно нормативните условия сега интервалът за заплащане на сметки за електрическа енергия след доклада на средствата за комерсиално измерване  е 10 дни. Сега, този интервал ще бъде подсилен. ЕНЕРГО-ПРО ще организира интензивна осведомителна акция за информиране на клиентите си за подхванатата мярка, като ще разчита за това и на регионалните шефове, кметовете и кметските наместници. Компанията ще се обърне и към Български пощи за съдействие и информиране за снадки период на заплащане особено на възрастните хора в по-малките обитаеми места. Информация за смяната ще бъда включена и във всички фактури за ползване на битовите клиенти. 

ЕНЕРГО-ПРО моли към всички битови клиенти, които имат опция да платят в нормалния период да го създадат. С виновното си държание те ще подкрепят да бъдат избегнати финансови усложнения по веригата за разплащане от производителите, през преносните оператори и доставчиците на електрическа енергия. Това е и жест на отговорност и взаимност с напъните на всички енергийни сдружения в страната да запазят постоянна, сигурна и непрекъсната доставката на електрическа енергия до всички консуматори.

ЕНЕРГО-ПРО припомня на клиентите, че има редица безкасови способи за заплащане на месечните сметки за употребявана електрическа енергия – по банков път посредством пряк дебит, банкомат или с платежно нареждане; по Интернет посредством електронно банкиране през уеб страницата на обслужващата банка или през системата за електронно заплащане еРау.bg. В случай че клиент има усложнение да погаси дължимата сума за електрическа енергия, компанията предлага разновидности за разсрочване съгласно самостоятелния случай.

За клиентите, които нямат опция да употребяват различните способи за заплащане, ЕНЕРГО-ПРО припомня, че всички центрове за обслужване на компанията работят с понижено работно време от 8 до 14 часа с обедна отмора от 12 до 12.30 ч. за стерилизация. Посещението в потребителските центрове става при нова организация, като в помещението се позволяват единствено толкоз клиенти, колкото са работещите гишета, а останалите следва да изчакват своя ред отвън потребителския център.

За обезпечаване непрестанно електрозахранване на своите клиенти компанията прекрати всички планови спирания по мрежата до 29 март в това число, като ще се правят единствено спешни такива за премахване на зародили повреди. Екипи на ЕРП Север ще създадат инспекции на всички болнични заведения за съществуване на аварийно зареждане с оглед гарантиране на непрекъснатост на снабдяването с електрическа енергия при случаи на повреди по мрежата.

ЕНЕРГО-ПРО още веднъж приканва своите клиенти да посещават публични места, каквито са потребителските центрове на компанията, единствено при последна нужда, както и да употребяват другите канали за връзка, като телефон и имейл, информация за които е налична в секция контакти в уеб страницата на сдружението.

 

PETEL.BG приканва жителите към успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР