ЕНЕРГО-ПРО посрещна днес първите клиенти в нов Център за обслужване

...
ЕНЕРГО-ПРО посрещна днес първите клиенти в нов Център за обслужване
Коментари Харесай

Нов Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО във Велико Търново прие първите си посетители

ЕНЕРГО-ПРО посрещна през днешния ден първите клиенти в нов Център за обслужване в град Велико Търново на ул. „ Никола Габровски “ №4. По традиция, по случай откриването, бе отслужен церемониален водосвет.



Разположен в комфортно и функционално помещение, потребителският център предлага по-ефективна организация на работата и ръководство на потока от гости. На разположение на клиентите са шест многофункционални гишета, на които се одобряват както касови разплащания, по този начин и заявки за всички услуги на фирмите от групата ЕНЕРГО-ПРО Варна.

 

Днес първите гости на новия потребителски център се възползваха от опцията да заявят услуги на ЕНЕРГО-ПРО, да актуализират потребителските си данни, да заплатят сметките си за електрическа енергия и да получат информация по въпроси, свързани с активността на компанията.

 

В Центъра за обслужване могат да се заявят и електронните услуги на компанията – приемане на електронна фактура, уведомяване чрез  СМС или имейл при положение на пропуснат период за заплащане на сметка за електрическа енергия.

 

От през днешния ден центърът на ЕНЕРГО-ПРО на ул. „ Мизия “ №21 във Велико Търново не работи с клиенти.

 

 

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР