ЕНЕРГО-ПРО Мрежи продължава рехабилитацията на електроразпределителната мрежа средно и ниско

...
ЕНЕРГО-ПРО Мрежи продължава рехабилитацията на електроразпределителната мрежа средно и ниско
Коментари Харесай

Ремонт на съоръжения на стойност 60 000 лева извърши ЕНЕРГО-ПРО в област Велико Търново

ЕНЕРГО-ПРО Мрежи продължава рехабилитацията на електроразпределителната мрежа приблизително и ниско напрежение в област Велико Търново. След като извърши възобновяване на проводници и уреди в град Павликени и селата Продановци и Плаково, сдружението вложи близо 60 000 лв. за реорганизация в региона на Свищов и Велико Търново.

При ремонтните действия бяха инсталирани 5500 метра нови кабели, захранващи основни трафопостове, бяха осъществени голям брой рехабилитации на оборудванията в региона. Електроразпределителната мрежа в с. Раданово бе актуализирана, а оборудванията в региона инспектирани. След осъществените реконструкции хиляди клиенти получиха по-сигурно електрозахранване.

В края на месец август стартират дейностите на ЕНЕРГО-ПРО Мрежи по профилактика като част от подготовката на електроразпределителните уреди за зимата. Експертна оценка на експерти от сдружението ще дефинира секторите от мрежата в Североизточна България, в които се постанова в допълнение обезопасяване. Ежегодният обход на мрежата в края на лятото с следващи действия по конфигурация на оборудванията и замяна на обособени детайли се правят за гарантиране качеството на услугата за клиентите и минимизиране на спиранията на електроснабдяването след измененията в климатичната конюнктура при настъпването на есента.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР