ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предоставя на всички бизнес клиенти в България,

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предоставя на всички бизнес клиенти в България,
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги дава възможност на фирмите да заявят онлайн оферта за доставка на ток

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги дава на всички бизнес клиенти в България, които следва да излязат на свободния пазар на електрическа сила, елементарен и наличен метод да подадат поръчка за приемане на самостоятелна оферта за доставка, съобразена с особеностите на техния бизнес. Новата форма за попълване е оповестена онлайн на адрес. Страницата за поръчки е налична и през началната страница на www.kupitok.bg - първата у нас онлайн платформа за подписване на контракт за доставка на електрическа сила, основана през 2016 година.

Формата е оптимално опростена за улеснение на клиентите. Изисква попълването на най-малко количество данни и е налична за всеки консуматор без значение в коя точка на страната се намира. Освен за приемането на оферта за доставка на електрическа сила, посредством поръчката бизнес клиентите могат да потърсят спомагателна консултация по отношение на идната либерализация на енергийния пазар от 1 октомври 2020 година. След постъпило заявление представител на ЕПРЕУ се свързва с клиента по телефона, с цел да го съветва и да предложи подобаващ артикул, като в същото време му коментира изискванията по договорите, разликите сред тях, стъпките по регистрация на пазара и всяка друга комерсиална информация, която е значима и съставлява интерес за него. Съобразно данните, предоставени от клиента при попълване на формата и по време на телефонния диалог, той може да съобщи да му бъде направена и персонализирана оферта, с усъвършенствани условия по отношение на общоприетите артикули, налични от уеб страницата и съобразена с желанията му и спецификата на неговата активност.

Седмица след стартирането на новата онлайн услуга стотици представители на бизнеса у нас са отправили своите запитвания към компанията. Заявки са постъпили от компании с разнообразна сфера на активност - търговия, счетоводство, фризьорски услуги, ресторантьорство и хотелиерство, земеделие, просвета, превоз и логистика и други

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР