ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги издаде удостоверение за снабдяване със зелена енергия

...
ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги издаде удостоверение за снабдяване със зелена енергия
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги връчи на Каскада ООД удостоверение за доставка на зелена енергия

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги издаде уверение за доставяне със зелена сила на своя дълготраен клиент Каскада ООД. Общото количество сила, създадена от ВЕИ, което ще бъде доставено на високотехнологичната компания, е над 700 хиляди кВч. Специалният документ беше връчен на госпожа Радостина Николова и госпожа Иванка Недева, шефове на Каскада ООД, от господин Богомил Недевски, шеф отдел Продажби на основни клиенти в енергийното сдружение.

Каскада ООД е най-голямата българска компания, предлагаща цялостна гама от решения и обслужване на качествено високо равнище в региона на търговия и преработване на полимери, интернационален и вътрешен превоз и спедиция. Компанията разполага с индустриална и складови бази в Пловдив и Бургас, и със своя 24-годишен опит се подрежда измежду водачите в страната, с непрекъснато увеличаващ се пазарен дял. Дейностите на Каскада са сертифицирани по ISO, като компанията има документи Система за запазване на околната среда и Система за ръководство на енергетиката. „ Осъзнавайки своята отговорност да развиваме не просто сполучлив, само че и обществено виновен бизнес с грижа за отбрана на естествените запаси, нашата компания има възприета политика по ръководство на околната среда ", споделя госпожа Николова, един от шефовете на Каскада ООД. „ Сред водещите ни правила в това направление са ефикасен надзор върху аспектите на околната среда, понижаване до най-малко и по опция попречване на замърсяването ѝ, блян към икономично ползване на естествените запаси, разделно събиране на индустриални и битови боклуци и предаването им за преработване. Решението да изберем за реализирането на своята активност сила, създадена по екологичен метод, е естествено продължение на нашата целенасочена политика към запазване и грижа за заобикалящия ни свят. Радваме се, че в лицето на нашия снабдител на електрическа енергия, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги, срещаме приближен сътрудник в реализацията на нашата „ зелена концепция " и с тяхно подпомагане ще допринесем за едно екологично чисто произвеждане в нашата страна ", добавя госпожа Николова.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги предизвиква производството и търговията с електрическа енергия, генерирана по екологичен метод. От няколко години компанията издава Удостоверения за зелена сила в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване, които са благосъстоятелност на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР