Енергийно почистване на дома се прави редовно, за да се

...
Енергийно почистване на дома се прави редовно, за да се
Коментари Харесай

Енергийно почистване на дома

Енергийно разчистване на дома се прави постоянно, с цел да се чувствате добре. Ако не го вършиме, ще се натрупа отрицателна сила.

Усещали ли сте в миналото наличие в къщата, освен това доста отрицателно? Ако е по този начин, тогава това е доста неприятно, тъй като такава сила визира както физическото, по този начин и психическото положение на човек.

С течение на времето носи отмалялост, раздори, разрушение на фамилията, проблеми с бизнеса и финансите. За да се предпазите от това, би трябвало да почиствате дома си най-малко един път месечно. В тази публикация ще научите по какъв начин да разпознаете и прогоните вечно неприятната сила и злите духове от вкъщи си.

Признаци, че се е натрупала отрицателна сила:

електрическите уреди ненадейно се повреждаткогато сте вкъщи, се чувствате раздразнени и уморениако имате домашни любимци, те наподобяват заболели, бягат или умиратстрадате от бодърствуване и кошмариживущите в къщата постоянно се разболяватпоявяват се разнообразни насекомивещите постоянно изчезват и се губятстайните растения изсъхватуредите се скапват, крушките изгарят

Има няколко по-традиционни метода за бързо схващане на енергийното положение във вашия апартамент или къща.

Най-лесният метод да разберете е да запалите църковна свещ и да се разноските с нея из стаята. Наблюдавайки свещта, можете да разберете дали всичко е наред. Ако свещта гори отмерено, умерено, не пуши и не се разтича, тогава всичко е наред. Ако пука, пуши, разтича се, това е явен знак, че нещо не е наред в къщата.

Ако цветята във вазата устоят дълго, това също демонстрира, че всичко е наред с силата. В апартамент с добра сила, в случай че докоснете железни предмети, те ще бъдат хладни на досег, а дървените предмети ще бъдат топли.

Казват, че в къщи или жилища с неприятна сила, в случай че монета падне на пода, не звъни.

Вече знаете по какъв начин да разберете каква е силата във вашия дом, дано да преминем към методите за почистването й.

Енергийно разчистване

Сигурно сте забелязали, че има стаи, в които влизате и ви е толкоз удобно, че желаете да останете там. Има и такива с хубав интериор, само че желаете да ги напуснете допустимо най-скоро.

Препоръчително е първо да поканите експерт, който да направи разбор на помещението, енергийните потоци и да почисти къщата ви, след което да сложи отбрана, с цел да живеете щастливо и удобно в бъдеще. Но, в случай че желаете да извършите всичко сами, тогава ето един от потвърдените способи.

Това разчистване би трябвало да се прави по време на намаляваща Луна. Първо би трябвало да измиете прозорците, по-късно да ги отворите, с цел да влезе чист въздух и да преминете към идващия стадий. След това ще ви би трябвало свещ. Запалете я и минете през всеки ъгъл в стаята ви, след което не я гасете, а я оставете да изгори до дъно.

Вижте още: Как да не се поддавате на гнева?

След това вземете камбанка и позвънете с нея още веднъж във всеки ъгъл. Ако нямате камбанка, можете да употребявате телефона. За последния стадий ще е нужен тамян. Трябва да вземете една пръчка и да обиколите всеки ъгъл на стаята по същия метод. След това затворете прозорците и можете да извършите нормалното разчистване.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР