Енергийно бедните трябва да бъдат обезпечени с енергия от държавата,

...
Енергийно бедните трябва да бъдат обезпечени с енергия от държавата,
Коментари Харесай

Рамадан Аталай: България няма нужда от ядрена енергия

" Енергийно бедните би трябвало да бъдат обезпечени с сила от страната ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NovaNews Рамадан Аталай, лидер на листата на Движение за права и свободи в Пловдив Област.

Той добави, че средствата за това и за компенсацията на бизнеса ще дойдат от несъразмерните облаги на производителите на електрическа енергия и разпространителите.

Според Аталай има дефицит на сила в Европа, тъй като водачите на страните са били недалновидни и не са решили, че това ще се случи след две години пандемия.

Относно Зелената договорка той бе безапелационен, че преходът от въглищните централи би трябвало да бъде равномерен, а България няма потребност от нуклеарна сила и това е уверената позиция на Движение за права и свободи.

За Рамадан Аталай още в този момент би трябвало да се създадат вложения в нови енергийни източници, а не да се чака затварянето на въглищните централи през 2040 година.

Тоя счита, че би трябвало да се понижат таксите, акцизите за електрическата енергия, с цел да могат енергийно бедните да могат да си разрешат електричество и отопление.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР