Енергийният преход е нужен. След постепенното извеждане от експлоатация на

...
Енергийният преход е нужен. След постепенното извеждане от експлоатация на
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова: Ядрената енергетика трябва да бъде развивана в ЕС

Енергийният преход е необходим. След последователното извеждане от употреба на въглищните централи, ще имаме потребност от постоянни базови мощности.

Ядрената енергетика би трябвало да бъде развивана в Европейски Съюз, с цел да поддържаме ниски цените за крайните консуматори, написа българският народен представител от групата на Българска социалистическа партия.
Българска социалистическа партия и Демократична България в спор за нуклеарната енергетика по отношение на уговорките на страната
Дискусията сред партиите Продължаваме промяната, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България в областта на енергетиката продължава повече от 6 часа. Тя бе водена от...

Тя споделя и видео със свое изявление пред Европейската комисията, в което пита на какъв стадий е оценката на енергийните планове в българския План за възобновяване и резистентност.

" Длъжни сме и да подсигуряваме препитанието на работещите във въгледобивния бранш в бъдеще. За тази цел би трябвало да използваме дейно новите европейски фондове и механизми ", добавя още тя.

Още от ЕВРОПА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР