Енергийният експерт и бивш депутат от Има такъв народ в

...
Енергийният експерт и бивш депутат от Има такъв народ в
Коментари Харесай

След ИТН: Иван Хиновски води две листи на ``Коалиция за теб България`` -

Енергийният специалист и някогашен народен представител от " ИТН " в 45-ото и 46-ото Народно заседание Иван Хиновски изненадващо оглави листите с претенденти за депутати на " Коалиция за теб България " във Враца и Стара Загора. 

. На двата парламентарни вота през април и юли 2021 година Хиновски беше втори в листата на Има Такъв Народ във Враца. Водач на предишните две листи на Има Такъв Народ за Враца беше отцепникът Георги Георгиев, който пък откри кей в листите на " Продължаваме промяната " за 24 МИР - София.

Лидерът на " Коалиция за теб България " Красимир Монев дефинира партията си като герой за " главните и общоприети европейски полезности, нужни за създаване на свободно демократично гражданско общество, учредено на правилото на правдивост, отговорност и морал в ръководството, взаимност, приемливост и ценене на гражданските права и равенството за опциите на всеки субект ".

Има и още един нов разколник от Има Такъв Народ - доктор Христо Гушков, който на изборите през април и юли предходната година беше трети в листата на Има Такъв Народ в Благоевград. Сега той е лидер на листата с кандидат-депутати на " Български напредък " в Кюстендил.

Пред OFFNews Гушков изясни, че е напуснал партията на Трифонов още през ноември, защото " въпреки всичко има достолепие ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР