Енергийните компании Chevron, Total и Reliance са се присъединили към

...
Енергийните компании Chevron, Total и Reliance са се присъединили към
Коментари Харесай

Chevron, Total и Reliance са се присъединили към нефтогазовата блокчейн платформа Vakt


Енергийните компании Chevron, Total и Reliance са се включили към нефтогазовата платформа за търговия с петрол и газ Vakt, оповестява организация Ройтерс, базирайки се на Vakt.

Блокчейн платформата Vakt е основана през 2017 година от консорциум в чийто състав влизат огромните петролни компании BP, Royal Dutch Shell и Equinor, а също по този начин търговците Mercuria Energy, Koch Supply & Trading и Gunvor.

„ Total от дълго време поддържа начинания за цифровизация в бранша във връзка с обслужването на товарите след продажба. Разглеждаме ги като значима стъпка в посока на по-безопасни, бързи и евтини логистични интервенции. Стремим се да дадем своя принос към развиването на блокчейн платформата Vakt на другите пазари “, споделя за организацията шефът на отдела на Total за търговия с транспорти Thomas Waymel.

Френската Total е една от най-големите нефтогазови компании в Европа. Chevron е втората по величина компания в Съединени американски щати, като прави действия в над 180 страни. Индийската Reliance Industries се занимава с изследване и рандеман на въглеводороди, преправка на нефт и продажба на нефтопродукти.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР