Енергийната консултантска компания Cornwall Insight каза, че таваните на цените

...
Енергийната консултантска компания Cornwall Insight каза, че таваните на цените
Коментари Харесай

Daily mail предупреждава британците за „катастрофални“ сметки за електроенергия

Енергийната консултантска компания Cornwall Insight сподели, че таваните на цените за междинното домакинство може да се покачат с £360 повече през януари, в сравнение с се смяташе до момента. За това написа The Daily Mail.

Експерти настояват, че сметките може да се покачат от днешните рекордни £1971 до £3245 през октомври и по-късно още веднъж до £3364 при започване на идната година.

Анализаторите споделят, че енергийният пазар става все по-нестабилен на фона на несигурността по отношение на газа, който Русия доставя на Европа, до момента в който скорошните стачки на норвежките газови служащи също покачиха цените на едро.

В същото време покачването на цените няма да бъде обезщетено от помощта, предоставена от държавното управление на кралството на семействата, което съгласно изданието, базирайки се на специалисти, може да докара до беднотия милиони британци.

„ В последна сметка тези разноски ще паднат върху потребителите. В сегашния миг потребителите на сила са изправени пред вероятността за зима, която ще бъде доста скъпа.

Семействата към този момент се борят с растящите цени на храните и горивата, откакто инфлацията скочи до колосалните 9,1 % през май и се чака да нарасне до 11 % по-късно тази година.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР