Енергията на страданието, на страха, е толкова силна, че може

...
Енергията на страданието, на страха, е толкова силна, че може
Коментари Харесай

Матрицата се зарежда с нашите страдания

 Енергията на страданието, на страха, е толкоз мощна, че може да зареди цели Вселени.

Има смисъл да не се разрешава на човек да бъде. Така той престава да бъде батерията, която обезпечава нужната сила.

Много писатели и разнообразни създатели стигат до тази концепция понякога.

Колкото повече страда човек, толкоз повече сила отдава. Колкото по-малко сила има, толкоз по-малко рисков е за цялата система. Сега единствено за миг си спомнете с какви страхотии стартират новините по корпоративните малките екрани. Каква ли е задачата?

Щастлив човек, цялостен с сила, човек, който е основател, е рисков за цялата система, рисков за матрицата. Ето за какво е толкоз мъчно да бъдеш благополучен на този свят.

Хората, които са напреднали в този въпрос, които се пробват да схванат този проблем и освен това много дейно, знаят, че колкото повече се „ изпомпвате “, толкоз повече ви „ експлоатират “.

Оказва се, че колкото по-устойчиви сте към негативизъм, толкоз повече ви предизвикат и изпитват.

За да ви повалят, с цел да работите в естествения режим на батерия. Да Разпределяте премеждия в нужното количество. В противоположен случай вие сте врагът. И те ще се бият с вас.

И колкото повече човек е положителен и постоянен, толкоз повече животът го удря.

Тайната е, че в случай че човек не желае да освободи силата на страданието, тогава той може да я управлява. Тук му оказват помощ свободата на волята и избора. Това е единственото нещо, в което той е свободен. И в случай че не страда, няма какво да му се вземе. При него остава неговата персонална мощ, благодарение на която може да прави каквото си изиска.

Невъзможно е да не реагирате въобще, тъй като всички сме живи, само че можете да се справите с първата реакция, след което към този момент можете да поемете контрола над настроението си. Тази спънка заблуждава матрицата, че стръвта е погълната. Междувременно куката към този момент е свалена и няма да е допустимо да се изтегли.

Разбира се, теорията е доста по-проста от практиката, само че си заслужава. Няма нищо по-скъпо от силата. Ако не я пилеете, можете да творите своята действителност по свое убеждение.

esotericblog


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР