Енергията на мислите може да ги победи! Йогите отдавна използват това

...
Енергията на мислите може да ги победи!
Йогите отдавна използват това
Коментари Харесай

Неизлечими болести няма!

Енергията на мислите може да ги победи!

Йогите от дълго време употребяват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е извънредно мощно нещо. Тя работи добре с доста проблеми, защото силата на мисълта е доста по-силна от всевъзможни физически дейности.

Неизлечимите заболявания ще бъдат излекувани скоро! Така настояват американски откриватели, разказвайки, че в околните 6 години те ще пуснат хапче, което ще лекува диабет.

А по-късно и всички други болести. Какво е това лекарство? Учените не крият и споделят: „ Това е такова хапче, което като се погълне, ще дава на мозъка команди да създава инсулин. “ Интересно изобретение!

Йогите от дълго време употребяват това – дават команда на мозъка при визуализация. Визуализацията е извънредно мощно нещо. Тя работи добре с доста проблеми, защото силата на мисълта е доста по-силна от всевъзможни физически дейности.

Дълбоко усещане прави историята из книгата на Норбеков „ Опитът на простака … “. Той дошъл с група в санаториум за деца сираци с диабет. Наблизо имало и курорт със същия профил с деца с родители. В 1-вия имало 100% възобновяване, до момента в който във 2-рия – нямало усъвършенстване. Тази мистерия предиздвикала група експерти да дойдат и да я разкрият.

Първо, те открили, че за децата с родители било преференциално да се разболяват. Родителите обсипвали дребните пациенти с дарове и внимание. И доста от децата се усещали, че откакто те се възстановят – тази хубост ще свърши, ще би трябвало да вървят на учебно заведение и да получават разнообразни санкции за ненаучените уроци и неприятно държание. Така наречената вторична полза от болестта.

На сираците пък им казвали: „ Веднага откакто оздравеете, вас ще ви осиновят и ще имате фамилии. “ Децата толкоз желали това, че почнали да си измислят техни трикове – с цел да могат незабавно да се избавят от болестта.

На територията на санаториума имало пластмасови вани, в които наливали вода заран, слънцето затопляло водата, а след обяд децата се пръскали в тях. Медицинските сестри все се оплакали, че повторно в личната си вана децата не влизали. Норбеков се разхождал измежду децата, които се пръскали и забелязал, че от самото начало те нещо си шушукат. Заслушал се и чул: „ Разтваряй се, разтваряй се. “

Т.е. децата се занимавали с същинска визуализация – представяли си по какъв начин захарта в кръвта им се разтваря във водата. И заради това повторно те не сядали в тази вода – тя към този момент била „ мръсна “. 100% изцеление, единствено с религия с команди към мозъка. А Мозъкът стартира да извършва. Човекът си споделя: „ Аз съм болен, болен “ – мозъка извършва. Човекът споделя: „ Холестеролът ми е естествен “ – мозъкът също по този начин извършва. Унищожи Тумора – извършва! Норбеков добре разказва какъв брой дни е належащо да се прави това с цел да има резултат.

И доста години след тези йогийски техники учените съвсем са основали лекарство, което ще дава на мозъка команди за възобновяване. А в случай че човек опита без хапче – единствено с визуализация? Дали ще се получи? Разбира се!

Преди започване на визуализацията е належащо ясно да си представим здравия органи (т.е. това, което желаете да постигнете). Неясна визия за здрав орган (неправилно сложена задача) ще донесе също подобен размит резултат.

Намерете фотоси на здрави органи в анатомичните атласи в Интернет. Визуализационните техники не са комплицирани. Представете си здравия орган и започнете да дишате посредством него. Можете да намерите фотоси, да вземем за пример, с израстък и да си представяте по какъв начин го „ изяждат “ здравите кафези. Можете да си представяте, че всичко у вас се всмуква, понижава и почиства.

Можете да си „ говорите “ с болното място. На нападателните опити (от вида „ всичко да се изреже с изострен нож “), от време на време тялото реагира с утежняване. По-добре е да се работи с обич. Правилно извършената визуализация основава усещането, че органът се възвръща (за повече детайлности вижте в анатомичния атлас – по какъв начин наподобява здравият орган).

 


Когато детето непрестанно боледува – Трябва да се лекуват бащата и майката! – II

 

Първа част: Продължение: 2. Влиянието на Бащата върху детето и Майката Бащата е основната фигура, която въздейства върху здравето на фамилията. Причината е доста, доста елементарна: точно бащата управлява състоянието…

 

 

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР