Енергиите, които се излъчват от Риби и Рак, придават смисъл

...
Енергиите, които се излъчват от Риби и Рак, придават смисъл
Коментари Харесай

Телци, през май внимавайте да не повтаряте стари ГРЕШКИ

Енергиите, които се излъчват от Риби и Рак, придават смисъл на вашето битие. Връзките с тези, които споделят вашите полезности, стават все по-силни. Въпреки това липсва това малко нещо, което прави едно огромно цяло! То е въплътено от Юпитер, който се открива във вашия знак от 17-и. Щастливата звезда и еволюцията ще насърчат персоналното ви разширение. Тя ще ви даде благоприятни условия, които ще ви върнат в правия път или ще възстановят нарушеното равновесие. През този месец съвпадът ѝ с Меркурий преоткрива добротата, уважението и лекотата в всекидневието ви. От 21-ви обаче се съгласете да си сътрудничите с Марс в Лъв, тъй като може да спечелите повече, в сравнение с си мислите.

Нещата стават все по-добри и по-добри. От 17-и шансът ви се усмихва. Дългоочакваните благоприятни условия се появяват пред вас с помощта на хора, които ви познават от дълго време. Така че, в случай че някой от тях ви направи вълнуващо предложение, разгледайте го деликатно, тъй като то има всички шансове да оправдае упованията ви. Също по този начин, от 21-ви, не се отчуждавайте от някого под предлог, че го намирате за лекомислен. Финансовият бранш към момента се развива добре, даже в случай че проявявате непретенциозен метод на живот, насочен към най-необходимото.

Съвет на месеца: Този месец май дава обещание да бъде потребен и градивен. За да работи магията, вземете поради предишните прекарвания. Това ще ви защищити от повторение на остарели неточности.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР