Енергиите, които се излъчват от Овена, започват да губят своята

...
Енергиите, които се излъчват от Овена, започват да губят своята
Коментари Харесай

През април ще бъдете СПОКОЙНИ РЕАЛИСТИ, Водолеи

Енергиите, които се излъчват от Овена, стартират да губят своята активност. Защо? Защото те се заменят с тези на Телеца. В резултат на това атмосферата е по-спокойна, а вие сте по-склонни към натурализъм. Хората ще бъдат по-взискателни и по-трудни за увещание. През този месец очаквайте да имате малко по-малко лекост и повече провокации! През целия месец ще ви се постанова да преговаряте с упоритостта на Меркурий в Телец. От 22-ри, при назадничав Меркурий, ще се сблъскате с безапелационния му отвод от новости. Вместо да се откажете от идеята си, Марс ви моли да имате самообладание, до момента в който чакате по-добри дни. Възползвайте се от опцията да видите детайлите, които сте пропуснали и които може би са източникът на неудобствата, които изпитвате.

През този месец вашият другар Юпитер в Овен ви демонстрира на какво е кадърен. Така че, в случай че желаете нещата да се извърнат във ваша изгода, в този момент е моментът да се възползвате от опцията. Водолеи, не се опитвайте да убеждавате консервативните мозъци в преимуществата на вашите хрумвания. Вместо това се обърнете към тези, които споделят вашите идеали и са подготвени да ви дадат по този начин нужния подтик. Във финансов проект този бранш може да протече без рационално пояснение. Така че, вместо да търсите другаде, запълнете пропуските и се върнете към живота допустимо най-бързо.

Съвет на месеца: През този месец Уран е подготвен да ви сложи ултиматум. За да го избегнете, смекчете независимостта си. Вземете поради концепциите на другите, даже да ги смятате за архаични.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР