Енергетик-БГУ (Минск) спечели дербито на третия кръг от първенството на

...
Енергетик-БГУ (Минск) спечели дербито на третия кръг от първенството на
Коментари Харесай

Енергетик-БГУ продължава без загубена точка

Енергетик-БГУ (Минск) завоюва дербито на третия кръг от шампионата на Беларус. Лидерът в класирането се наложи над ФК Минск с 2:0 в мач с доста голови положения и пропуски.
 Футболистите в Никарагуа се опасяват да влизат в единоборства
Футболистите в Никарагуа се опасяват да влизат в единоборства

" Психически не си фокусиран върху протичащото се на терена, непрекъснато мислиш дали противникът не е инфектиран "

Алексей Носко откри резултата в 21-ата минута с обмислен удар към точката за осъществяване на дузпа. Ясурбек Якшибоев оформи крайния резултат в 92-ата минута, като получи топката в дълбочина отляво и от доста дребен ъгъл преодоля Антон Шрамченко.

Срещата се организира при слънчево време на игрището на Държавния университет, което е с изкуствено покритие.Зрителите на единствената естрада се любуваха на равностойна и динамична игра, само че домакините бяха по точни в завършващата фаза. Играчите на " жителите " извършиха цели 10 корнера в мача, само че по този начин и не стигнаха до гол.

Така Енергетик-БГУ е отпред с цялостен актив от 9 точки и голова разлика 6:1. ФК Минск е на трета позция с 6 точки и голова разлика 6:5.

След последния мач за през днешния ден, започващ в 18:00 часа, амбициозният отбор на Излоч може също да събере 9 точки при победа над Слуцк. От 16:00 часа играят ФК Витебск и ФК Смолевичи.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР