Енджи Касабие все още не е преживяла голямата лична драма,

...
Енджи Касабие все още не е преживяла голямата лична драма,
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Преди Малко Енджи Касабие Рухна В Сълзи И Ужасена Разкри Пред Всички, Че

Енджи Касабие към момента не е претърпяла огромната персонална драма, която сполетя нея и брачна половинка й преди към година. Тогава влюбената и бременна ливанка загуби две близначки след импровизиран аборт в шестия месец. И до през днешния ден тя упреква лекарите, поради чиято неточност счита, че е изгубила рожбите си.

Заради дълбокия белег, който загубата е оставил в съзнанието и сърцето й, Енджи Касабие към момента не се усеща подготвена да забременее още веднъж. Няма здравна спънка това да се случи, само че терзанието към момента надвива на този стадий. Все отново, диетоложката е безапелационна, че в близко бъдеще с мъжа й още веднъж ще стартират да работят за потомство.

Както на нея, по този начин и на него, най-съкровената фантазия е да бъдат родители. А сигурно тя ще се окаже по-силна от всеки боязън. По пътя към, финалзирането на облика си на идеално семейство,Енджи Касабие и Мистър Ливан са се захванали да подреждат своя нов дом.

Двамата неотдавна са закупили първокласен мезонет в затворен комплекс в София. Сделката се е случила след крупната имотна машинация, която са претърпели. Преди време бяха ужилени с крупна сума пари, предопределена сякаш за закупуване на жилище, написа hotnews.bg.

Сега Енджи Касабие ще вложи хонорара си от ВИП Брадър, с цел да създадат новия си дом своя цитадела. Двамата с ливанския й брачен партньор прекарват от ден на ден време в България. А за в бъдеще то сигурно ще се умножи. Нищо чудно точно тук един ден да отгледат и децата си.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР