Енджи Касабие е излъгала зрителите на ВИП Брадър не само

...
Енджи Касабие е излъгала зрителите на ВИП Брадър не само
Коментари Харесай

Уловиха Енджи Клетвата В Още Една Лъжа

Енджи Касабие е излъгала феновете на „ ВИП Брадър ” освен за възрастта си, само че и за други обстоятелства от биографията си. Кратка информация демонстрира, че диетоложката,прославила се във формата с клетвите си, не е на 28 години, както твърди, а от дълго време е предходна 30-те. За страдание, с това измамите на красивата ливанка не свършват, дочу Secret.bg.

Оказва се, че Енджи произлиза от непретенциозно семейство, само че настойчиво показва татко си за милионер. Касабие от дълго време се хвали, че баща й е състоятелен фармацевт, само че сега възрастният човек не се занимава нито с фармация, нито с медицина. Проверка демонстрира, че той от години върти дребен бизнес с авточасти, а магазинът му е ситуиран в централните елементи на столицата – на ул. „ Цар Симеон ”. Дейността му в действителност е печеливша, само че пък няма нищо общо с облика, които се пробва да наложи диетоложката.

„ Човекът изкарва положителни пари, само че не е милионер! Труди се от заран до мрак в магазинчето си за авточасти, сменя гуми и масло. Енджи не стопира да лъже! ”, споделя човек от обкръжението на семейство Касабие, написа „Таблоид“.

Ливанката е споделяла, че има мощна връзка с татко си и с помощта на него преди години заживяла в България, която през днешния ден смята за своя втора татковина. Той дошъл у нас със фамилията си по работа, когато тя била единствено на 5, само че след това бизнесът му с авточасти потръгнал и всички остани тук. „ Аз се усещам българка. Тук е моята татковина! ”, изяснява Енджи.

Оказа се, че е мит и прословутото богатство на хубавицата. Тя в реалност е правила съществени пари о бизнеса си, само че от години е съвсем банкрутирала. Съквартирантите й във „ ВИП Брадър ” разкриха, че тя е влезнала в шоуто с облекла, взети чартърен.

ЛЕЛЯТА НА ДИЕТОЛОЖКАТА ЕНДЖИ ПЕРЕ ПАРИ

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР