ена твърди, че медицинско лице я е нападнало в плевенската

...
ена твърди, че медицинско лице я е нападнало в плевенската
Коментари Харесай

Агресия в болница, жена твърди, че е била нападната от медик

ена твърди, че здравно лице я е нападнало в плевенската УМБАЛ "Д-р Георги Странски ". Потърпевшата разгласява и видео в обществените мрежи, с което декларира, че повода за експанзията е объркана поръчка за рентген.

За случая е осведомена и полицията, а лечебното заведение стартира вътрешна инспекция, показва

Диляна Гелева отишла в болничното заведение, откакто нейната 80-годишна баба се наранила при рухване. От незабавния кабинет ги изпратили със поръчка за рентгенова фотография. Вместо ребрата на дамата обаче, била снимана тазобедрената ѝ става.

Оказало се, че поръчката е объркана от кабинета. Когато се върнали още веднъж, били посрещнати със скандал, твърди дамата.

"В момента, в който ни видя за повторно, се развика: "Какво вършиме тук отново, аз няма да се занимавам с вас през целия ден. "
Обясних, че става въпрос за комплициране от нейните сътрудници. При това ми сподели "Ти сляпа ли си, ма ". Говори ми на "ти ", помолих я да се обръща към мен учтиво, тъй като не се познаваме ", описа пострадалата.

Гелева уточни, че са чакали много време, само че не са били ядосани.

"Знаем, че медиците са много натоварени и ние се съобразяваме ", добави дамата.

При първото посещаване на рентгена дамата споделя, че медикът се е държал общително.

"По никакъв метод не съм очаквала, че държанието на този човек ще се обърне на 360 градуса. Обяснявам си го с това, че ни вижда за повторно в границите на половин час и отново би трябвало да ни обслужи ", разяснява Гелева.

Жената добавя, че се е пробвала да се свърже с управлението на болничното заведение. Подала е тъжба в районно ръководство и има намерение да се жалва и в прокуратурата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР