Емрис Купър е сред най-новите попълнения в актьорския състав на

...
Емрис Купър е сред най-новите попълнения в актьорския състав на
Коментари Харесай

Животът на звездата от ITV Coronation Street Емрис Купър – включително подкрепящото семейство на актьора Роуън

Емрис Купър е измежду най-новите попълнения в актьорския състав на Улица Коронация и той получава поддръжка от близки за ролята си в обичана сапунена опера.

39-годишният артист направи своя дебют като Роуън Кънлиф в шоуто на ITV предишния месец. Героят беше показан като хазаин на семинар за организация на Autovalent Institute, който притегли Лиан Батърсби (в ролята Джейн Дансън).

Лиан взе сина си Саймън Барлоу (Алекс Бейн) на събитието и от този момент тя се доверява на Роуан за личното си минало. Феновете теоретизираха дневния ред на Роуан, откакто беше разкрито, че той е записвал диалозите им и беше дразнено, че други поданици ще бъдат привлечени.

Новият сюжет притегли вниманието и Емрис получи поддръжка от фамилията си над ролята. Смята се, че артистът е израснал в Тотнес, Девън, само че през последните години наподобява е живял в чужбина в Съединени американски щати.

Той се счита, че е женен за продуцента Донал Брофи. Говори се, че двойката е основала дружно „ самостоятелна компания за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР