Емрах Стораро най-сетне се отказа да върти любов с каки

...
Емрах Стораро най-сетне се отказа да върти любов с каки
Коментари Харесай

Емрах Стораро заряза каките, хвали се с ученичка в мола СНИМ...

Емрах Стораро най-накрая се отхвърли да върти обич с каки и реши да се трансферира на малолетни девойки.

Той бе видян в столичен мол, а компания му правеше красива туркиня. Най-малкият от клана Стораро ходеше тежко, тежко, макар че е едвам 60 кг заедно с облеклата си.

19-годишният юноша най-демонстративно пушеше електронна цигара из мола, гледайки с взор „ кой съм аз “. Така той нарушава възбраната за пушене на закрити места, само че вместо да се тормози, гордо парадира с този факт.

Емрах се оглеждаше дали хората го разпознават, само че за негово голямо страдание съвсем никой не го отрази, написа " Уикенд ". Новата другарка на чалгаджията е още ученичка, само че е млада и красива туркиня. Явно той е послушал татко си Тони Стораро да си хване жена от тяхната вяра, на неговите години и наложително да е девствена.



Е, последното не го е спазил, съдейки по това по какъв начин я опипва по задните елементи. Най-малкият Стораро хищно обарваше девойката, на която очевидно й харесваше и дяволите се усмихваше.

„ Тони Стораро ще бере огромни кахъри с дребния си наследник. Скандалът с Теди Александрова беше нищо пред това, което го чака, тъй като са го разглезили доста! За разлика от Фики, който е добре учтив и постоянно отдава почитание на по-големите и знаещите от него, брат му е тотално петно “, разясняват посетителите в комерсиалния център, написа show.blitz.bg.



 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР