Емрах Стораро може и да пее фолк музика, но певческите

...
Емрах Стораро може и да пее фолк музика, но певческите
Коментари Харесай

Емрах сменя стила? Загатна за тотално различно парче и дует с брат си

Емрах Стораро може и да пее фолк музика, само че певческите му благоприятни условия въобще не се лимитират единствено до този жанр. Подобно на батко си Фики, Емрах също умее да сменя жанровете и да опитва с друго и съвременно звучене, което не е типично за Балканите. 

В Инстаграм преди часове младата звезда разреши на почитателите да го питат разнообразни неща, а той да дава отговор на въпросите им. Емрах евентуално е бил покрит от стотици запитвания, само че за момента е дал отговор на едвам няколко, които обаче са забавни. Един почитател го пита дали скоро ще пусне " ров рап " парче, а той отговори, че " идва ".

Отговорът може да е подигравателен и в никакъв случай да не чуем сходна музика от младия Стораро, само че в днешно време всичко е допустимо. Все по-често ставаме очевидци на реализатори, сменящи стила и музикалните компании през месеци. 

Виж още:

По-интересно отговори обаче за хипотетичен дует с огромния си брат Фики. Фен изиска от Емрах да пусне секунди от ново парче, което следва да пусне, а той шеговито показа единствено фотография на въпросия трак в mp3 вид, на който написа, че е точно с Фики, само че е още демо вид. Безспорно дует сред двамата братя би било забавно, а парчето сигурно ще се трансформира в цялостен шлагер. Припомняме, че Фики към този момент има обща ария с татко си, която пожъна огромен триумф преди няколко години, а нещо общо с Емрах ще се запомни също за дълго време.

Не е ясно обаче по кое време, само че и дали ще има нова ария с Фики, тъй като Емрах преди дни пусна " Един на милион ", с която катери върховете на музикалните ранглисти. Парчето е по музика на Теди Александрова, Емрах и Даниел Ганев. Текстът пък е взаимно дело на Теди и Емрах, за които към момента се носят клюки, че са двойка, само че последно двамата отхвърлиха, че имат нещо сантиментално.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР