Емрах посвети танца си в Денсинг старс“ на своя колега

...
Емрах посвети танца си в Денсинг старс“ на своя колега
Коментари Харесай

Показа състрадателност: Емрах посвети танца си в „Денсинг старс: на Денис Теофиков

Емрах посвети танца си в „ Денсинг старс “ на своя сътрудник и другар Денис Теофиков, който почина трагично в края на 2021 година.

„ С Денис израснахме дружно и започнахме да пеем едновременно, нашите родители бяха другари. Вярвах, че той ще стане голяма звезда. С него си отиде моето детство, част от мен изчезна “- едвам не се разплака дребният Стораро.

Припомняме, че Денис пада  от седмия етаж от жилищна постройка в столичния квартал Дружба. Разследващите оповестиха, че не става дума за ликвидиране, а 21-годишният реализатор е поставил завършек на живота си.

Емрах и Веси танцуваха трогателно в памет на момчето, което по този начин трагично починало и оставило след себе си хиляди почитатели, близки и другари.

Във вчерашния епизод на „ Денсинг старс “ всички танцуваха за най-обичаните си хора. Най-често това бяха майките, които ги приветстваха онлайн. Видяхме родителката на Неделя Щоновеа, която й изиска амнистия, че е била толкоз строга и майката на Натали Трифонова, която не пропусна да показа, че се гордее с нея. Каскадьорът Валери Григоров посвети валс на обичаната си Мария Бакалова, а тя му сподели „ Обичам те! “ във видеопослание.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР