Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди

...
Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди
Коментари Харесай

Тони Стораро: Едва ли Теди ще ми стане снаха! Емрах е млад,през него има да минат много жени

" Емрах може и да има връзка с колежката ми Теди Александрова. Не сме говорили по тази тематика, не му блестя, нито му се греша и го запитвам има ли си гадже. " Това съобщи пред " България Днес " артистът Тони Стораро във връзка информацията, че синът му Емрах е залюбил палавата изпълнителка Теди Александрова.

" Синът ми е още млад. През него има да минат доста дами, до момента в който се задоми. Емрах е едвам на 18 години. Животът е пред него ", споделя хитовият реализатор. За сефте цялата фамилия Стораро се събира дружно за Нова година. Обикновено Тони и синовете му - Фики и Емрах, работят по празниците, само че откакто кръчмите и нощните заведения са затворени, те се събират в фамилния дом и честват дружно.

" Трудно се оправям по време на локдауна - разкрива Стораро-старши. - Няма по какъв начин да изваждам пари, а сметките си вървят. Банките непрекъснато питат къде са им парите, а аз нямам. Затварянето може би е добре пристигнало за богатите хора, само че не и за такива като мен от междинната класа ", довери пред вестника хитовият реализатор.

" Нека се изчака - споделя Стораро. - Няма смисъл да ни разрешат да работим и след две седмици отново да хлопнат кепенците на нощните заведения. По-добре е да се отвори всичко след зимата, в случай че, несъмнено, вирусът е липсващ ", споделя още бащата на Фики и Емрах. Тони още се опасява от COVID-19. Преди няколко месеца той изкара вируса тежко. Наложи се да влезе в болница.

" Засега не бързам да се имунизирам. Имам доста антитела. Преди мен би трябвало да минат доста хора. Но сигурно бих си сложил ваксина. Минах през вируса и знам какъв брой рисков е той ", прибавя Стораро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР