Емоцията е несравнима. Не съм притеснен, но влизам в ново

...
Емоцията е несравнима. Не съм притеснен, но влизам в ново
Коментари Харесай

Новият шеф на МВР с коментар за президента, Арабаджиеви и семейството си

Емоцията е несравнима. Не съм обезпокоен, само че влизам в ново занятие. Притесняват ме огромните упования и се надявам да съм във върхова форма. Това съобщи новият министър на вътрешните работи Младен Маринов в утринния блок на Нова телевизия. 

" Като познавам екипа си, съм спокоен. Моето семейство постоянно ме е разбирало. Имам щерка на 23 години и наследник съвсем на 18. Добри деца са. Дефицитът на моето неявяване го пое брачната половинка ми ", сподели още той, представен от вести.бг. 

" В нашата специалност решенията се взимат бързо, за това и не мислих доста за министерския пост, трябваше да отвръщам ", добави Маринов за назначението на поста си.

" След като споделя нещо президентът, значи е въпрос на някакви справедливи обстоятелства. Но мога да кажа, че закононарушенията са намалели. Имаме спад на убитите хора и на битовите закононарушения. 64 от 65 убийства са разкрити ", разкри Маринов.

" При предлагането на нов основен секретар ще се спазят всички процедури. Министерски съвет ще разиска името на новия основен секретар. На този пост би трябвало да застане чиновник на Министерство на вътрешните работи.  Не съм приказвал с съответен човек за поста основен секретар ", разяснява той.

" Закупени и разпределени са нови бронежилетки. Те са нужда ", добави шефът на Министерство на вътрешните работи. 

" При всяка акция се работи даже и когато лицата ги няма. Ще хванем Ветко и Маринела Арабаджиеви и ще ги представим на правораздаването ", съобщи Маринов за акцията против Арабаджиеви.

" Винаги сме работили добре с публицисти, те са били задържани, тъй като са на място, на по-късен стадий са остновени самоличностите им ", завърши Младен Маринов. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР