Eмоционално извлияние пред съда от родителите на Евгения Владимирова -

...
Eмоционално извлияние пред съда от родителите на Евгения Владимирова -
Коментари Харесай

Родителите на убитата Евгения: Съсипа живота ни, отне нашата принцеса, отне душата на нашия дом

Eмоционално извлияние пред съда от родителите на Евгения Владимирова - Андрей и Капка Чорбанови, както и брат ѝ Николай Чорбанов.

От три часа не престават пледоариите по делото за убийството на 33-годишната жена. Подсъдими са брачният партньор ѝ Орлин Владимиров и татко му Пламен Владимиров.

" Искам доживотна присъда без право на подмяна за бащата-помагач и за килъра на щерка ми. Те са ходили дружно да гледат къде да изхвърлят тялото. Не намерения ли за единствения си внук? Дъщеря ми те наричаше Пламче. Даже на едно от съвещанията, ти пристигна с пуловер, подарен ти от нея за Нова година ", обърна се Капка Чорбанова към свата си Пламен. Докато говореше, на няколко пъти сълзи прекъсваха изявленията на дамата.

Бащата на Евгения споделя, че се опасява за фамилията му, безпокоява се за сигурността сина му и за внуците, тъй като по думите му Орлин бил с две лица и в случай че един ден излезе на независимост, фамилията на Евгения щяло да бъде в заплаха.

" Да няма опция в никакъв случай да е измежду нас. Тогава и душата на Евгения ще откри покой. Съсипа живота ни, лиши нашата принцеса, лиши душата на нашия дом ", сподели Андрей Чорбанов.

Братът Николай пък споделя, че с цел да оповестят на дребния наследник на Евгения, че майка му е убита, е трябвало психолохг да го направи, с цел да се избегне допустимо най-вече бъдеща контузия. Преди дни детето трябвало да прави родословие в учебно заведение и братът попита какво да напише то в това родословие.

Адвокатът им Иво Найденов показва и доказателства, че в компютъра на Орлин се вижда, че той се опитвал да се снабди с шпионски програмен продукт. Освен това употребявал техника, с цел да следи жена си, до момента в който употребява компютъра и по този начин да разбере нейната ключова дума.

Някои от техните разногласия датирали още от 2019 година, като повода била тъкмо това, че Орлин я е следял виртуално, влизал е в компютъра и телефона й. Макар че не е било изследвано от експертизата, в неговия компютър били открити и хиляди нецензурен фотоси.

Делото продължава с пледоариите на юристите на Орлин и Пламен Владимирови.

По последни вести се откри, че прокуратурата изиска пожизнен затвор за Орлин Владимиров, който е обвиняем за убийството на брачната половинка си Евгения.

За бащата Пламен Владимиров, който е помагал на сина си да укрие тялото на младата жена, държавното обвиняване не конкретизира какво да бъде наказването, като уточни то да е в плануваните граници. За закононарушението " ликвидиране " в закона те са 15-20 години затвор или доживотна присъда.

Процесът против двамата е към края си. Започнаха пледоариите, а през днешния ден се чака даже да има и присъда. В залата участват десетки близки на младата жена, които носят и нейни фотоси.

Защитата на Владимиров изиска ексхумация на натрупа на Евгения. Според тях съдебномедицинската експертиза била направена некадърно. Съдът отхвърли това искане.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР