Емоционалният сенатор Боб Менендес (D-NJ) излезе на залата на горната

...
Емоционалният сенатор Боб Менендес (D-NJ) излезе на залата на горната
Коментари Харесай

Измъчваният от скандал Менендес твърди, че е „преследван“ от Министерството на правосъдието, след като се появиха обезпокоителни връзки с Катар

Емоционалният сенатор Боб Менендес (D-NJ) излезе на залата на горната камара във вторник, с цел да осъди това, което той назова своя „ гонене “ от Министерството на правораздаването след нови обвинявания за рушвет, свързващи го с основана в Катар компания за вложения в недвижими парцели, обвързвана с кралското семейство на тази страна.

„ Прокуратурата на Съединените щати е ангажирана не с наказателно гонене, а с гонене. Те търсят победа, само че не и правдивост “, съобщи Мендендес по отношение на второто си заместващо обвиняване в Южния окръг на Ню Йорк.

„ Чрез внасянето на три обвинителни акта – един в края на септември, втори няколко седмици по-късно в средата на октомври и трети единствено предходната седмица при започване на януари – това разрешава на държавното управление да резервира сензационната история в пресата, трови групата от правосъдни заседатели и се стреми да ме осъди в съда на публичното мнение “, добави той.

„ По този метод тактиката на държавното управление вреди освен на мен, само че и на все...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР