Емоционалната интелигентност е темата на предстоящото събитие от цикъла лекции

...
Емоционалната интелигентност е темата на предстоящото събитие от цикъла лекции
Коментари Харесай

Лекции за емоционалната интелигентност

Емоционалната просветеност е тематиката на идното събитие от цикъла лекции на сполучливи бизнесмени на платформата Start-up Academy – Сезон 2. То ще се организира на 28 март 2023 година, вторник, от 17:30 часа в 7-а публика на Ректората на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. Гост-лектори ще бъдат Васил Чакърдъков и Емил Цветков, оповестиха от Офиса за софтуерен трансфер на висшето учебно заведение.

Противно на упованията, хората не са рационални същества. Повечето от решенията, които всички ние взимаме освен в персоналния си живот, само че даже и в работен подтекст, са подбудени от страстите и прочувствените ни положения. В основата на продуктивната работна среда, положителните взаимоотношения във компанията и ангажираността на чиновниците, стоят уменията и личностните характерности на хората, които се обобщават в понятието „ прочувствена просветеност “.

Васил Чакърдъков и Емил Цветков са районни шефове на американска компания на над 150 години, която е профилирана в това да оказва помощ на студенти да реализират задачите в живота си. Те ще разкрият за какво и по какъв начин да повишим прочувствената си просветеност, с цел да бъдем по-добри мениджъри и водачи в бъдеще. Ще споделят и за опциите за стаж в Съединени американски щати.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР