Емоционална пресконференция даде Димитър Димитров - Херо на раздяла с

...
Емоционална пресконференция даде Димитър Димитров - Херо на раздяла с
Коментари Харесай

Херо на раздяла с "Иртиш": Исках да остана, но не зависи от мен

Емоционална конференция даде Димитър Димитров - Херо на разлъка с казахския футболен клуб " Иртиш ". Българският треньор беше безапелационен, че е бил посрещнат с почитание в клуба, а напускането му не е по негово предпочитание.

" Скъпи почитатели, футболисти и управление, мъчно мога да намеря верните думи сега, тъй като съм доста прочувствен. Това беше едно от най-трудните ми решения. Боли ме! Повярвайте ми, доста желаех да остана, само че това не зависи от мен. Чувствам се като част от тима, от града, от цялостен Казахстан. Винаги ще ви обичам! Благодаря ви за топлото отношение. За мен то е по-важно от всички трофеи и победи. Благодаря на управлението за разбирането. Винаги ще сте в сърцето ми ", съобщи Димитров на последната си изява.

От управлението пък обясниха раздялата с българина с непрекъснатото му недоволство за неналичието на средства. Той не бил удовлетворен и от селекцията на тима.

Димитров застана отпред на казахския отбор през 2015 година Година по-късно той завоюва бронзовите медали в шампионата и класира " Иртиш " за групите на Лига Европа.

Димитър Димитров - Херо е считан за най-вероятен правоприемник на Георги Дерменджиев отпред на българския първенец " Лудогорец ". Вчера (10 август) " орлите " одобриха оставката на към този момент някогашния си треньор.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР