Емоционален пост преди няколко часа в чест на покойната Стоянка

...
Емоционален пост преди няколко часа в чест на покойната Стоянка
Коментари Харесай

Андреа за Стоянка Мутафова: Малко са великите актьори. Ти беше една от тях

Емоционален пост преди няколко часа в чест на починалата Стоянка Мутафова пусна певицата Андреа. Бившата на боксовата ни звезда Кубрат Пулев раздруса почитателите си с самопризнания за срещата си актрисата и показа, че това е най-голямата чест в живота й.

" Аз в никакъв случай не бях заставала с роля в сериал камо ли с реплики и то пред такива превъзходни артисти. Признавам си беше ме боязън! Но да застана пред теб Велика Стоянке, беше най-голямата чест в живота ми! Сега осъзнах, че повече в никакъв случай няма да имам този късмет. Винаги ме е влечало актьорското майсторство, само че с цел да си същински артист би трябвало да тече една магия. Магията да преживяваш всяка страст и да я пресъздадеш! Малко са Великите артисти! Ти беше една от тях! Благодаря ти за достойнството ", написа тя в обществените мрежи към видео от взаимната им изява.

View this post on Instagram
“Ние българите имаме вродена любов към театъра. Чрез него се опитваме да влезем по отношение на доста неща. Да чуем това въодушевено и умно слово, което дефинира и обяснява концепциите на времето, регистрира пулса на разнообразния живот и прониква в човешките ориси. Да забележим, да почувствуваме ония външни и вътрешни промени, които осмислят стремежите, желанията и делата ни. Да разберем кое е илюзия, въодушевление, кое е мощ и творчество в живота на индивида. Най-после да затвърдим вярата си в положителното и да възлюбим чистия, достойния, добродетелния и мъдрия човешки вид. ” К.С. Станиславски Баба ми е играла в Народния спектакъл и освен там, като е била близка със Стефан Данаилов, Тодор Колев, Георги Георгиев - Гец, Любомир Кабакчиев, Апостол Карамитев, Наум Шопов, Велко Кънев и други. Аз в никакъв случай не бях заставала с роля в сериал камо ли с реплики и то пред такива превъзходни артисти. Признавам си беше ме боязън! Но да застана пред теб Велика Стоянке, беше най-голямата чест в живота ми! Сега осъзнах, че повече в никакъв случай няма да имам този късмет. Винаги ме е влечало актьорското майсторство, само че с цел да си същински артист би трябвало да тече една магия. Магията да преживяваш всяка страст и да я пресъздадеш! Малко са Великите артисти! Ти беше една от тях! Благодаря ти за достойнството!

A post shared by Andrea (@andreabulgaria) on Dec 6, 2019 at 4:28pm PST

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР