Емоционален и въздействащ пост пусна по повод смъртта на Михаил

...
Емоционален и въздействащ пост пусна по повод смъртта на Михаил
Коментари Харесай

Дамянова: Горбачов ми даде надежда, че няма да умра под слънцето на комунизма

Емоционален и въздействащ пост пусна във връзка гибелта на Михаил Горбачов имиджмейкърът на Политическа партия Диана Дамянова. 

Бях уверена, че ще умра под " Слънцето на комунизма ", че желязната завеса е паднала вечно и няма отскубване от пленумите и конгресите на Българска комунистическа партия и братската й Комунистическа партия на Съветския съюз. Така мина ранната ми младост..
После пристигна " Солидарност ", за която научавахме единствено от ухо на ухо. После пристигна Той... Горбачов и нещо стартира да се пробужда във всички нас.

После запонах да си мисля, че тя, Берлиннската стена рано или късно ще падне, след това ми мина през мозъка /надеждата умира последна/, че може и Тодор Живков един ден да си отиде, след това събитията се случваха като че ли на филм на забързан каданс.

Днес, той си е отишъл.

Колко тъпо, че съвремените " политици " не са ходили на учебно заведение по история на политиката и демокрацията.
И въпреки и политическата ни класа да си мълчи - от неведение и мизерия на мозъка, от тъпата мисъл, че в случай че си същински " западно мислещ човек " няма по какъв начин да харесваш нещо съветско, от самодостатъчността на много безличното ни политическо посланичество, може би от нещо друго, само че си мълчи....

А аз единствено ще кажа:Свързвам името на Горбачов с вярата, че няма да умра под слънцето на комунизма. И по тази причина през днешния ден преклонявам глава от почитание и признателност.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР