Емоционален и драматичен финал сложи точка на Фермата“ 8, а

...
Емоционален и драматичен финал сложи точка на Фермата“ 8, а
Коментари Харесай

Веселка спечели Фермата за втори път!

Емоционален и трагичен край постави точка на „ Фермата “ 8, а многодетната майка Веселка победи като победител. Освен мечтаната купа, тя сграбчи чек за 100 хиляди лв. и по този начин си направи най-хубавия подарък преди празниците. За нея това е втора победа в предаването, откакто преди няколко години стана първенец в петия сезон.

Веселка се бори със зъби и нокти за първото място дружно с гимнастичката Валерия, хандбалистката Камелия, пчеларя Яни, хлебаря Чавдар и агронома Иван. Шестимата влязоха в три адреналинови борби и демонстрираха гладиаторска воля, сръчност и устойчивост. Освен от резултата от конфликтите, крайното класиране беше образувано от гласуването на отпадналите участници в осмия сезон и от вота на феновете.

Както победителката, по този начин и останалите кандидати за 100-те хиляди лв., работиха неуморно в стопанството през миналите месеци. Те издигнаха от нулата фермерско населено място на брега на язовир Диканя и си припомниха българската история и обичаи. „ Фермата “ 8 освен ги сблъска с компликациите на селския живот, само че им донесе незабравими прекарвания и ги срещна от близко с трима велики спортисти - футболната легенда Христо Стоичков, волейболиста Владо Николов и гимнастика Йордан Йовчев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР