Емоциите във Великобритания врат и кипят. Страната е в пълен

...
Емоциите във Великобритания врат и кипят. Страната е в пълен
Коментари Харесай

Гняв на Острова: Живеем в хаос, а ни управляват идиоти

Емоциите във Англия врат и кипят. Страната е в цялостен безпорядък. Разногласията към Брекзита засегнаха даже фамилията на премиера Джонсън. Британците са по-разединени от когато и да било, написа "Дойче веле ".

Клюките, че в фамилията на Борис Джонсън има различия по отношение на Брекзита, донесе известно задоволство на британците, които са изтощени от политическия безпорядък в страната.

Извънредна вест от английския парламент за Брекзит

Защо тъкмо в дома на премиера да царува мир и успокоение, в случай че на всички места в страната разногласията към Брекзита скапват връзките сред другари, родители и деца и даже сред брачни сътрудници?

По-малкият брат на Борис Джонсън, Джо Джонсън, прочут като проевропеец със въздържан и отзивчив темперамент, ненадейно разгласи отдръпването си от политиката. Като народен представител от Консервативната партия близо 9 години той представляваше в Народното събрание района на Орпингтън, Югоизточен Лондон.

Между „ фамилната преданост и националния интерес “

Джо Джонсън бе министър в държавното управление на Тереза ​​Мей, a когато брат му Борис стана министър председател, го направи държавен секретар. Сега обаче Джо Джонсън изясни, че се раздира сред "семейната преданост и националния интерес ".

Брекзит донесе ненадейно добра вест

Братът на премиера към този момент се беше примирил с обстоятелството, че страната ще напусне Европейски Съюз, само че искаше това да стане с контракт. Неговото отдръпване от политиката може да се пояснява като очевиден раздор с все по-твърдия курс на премиера Джонсън.

Никола Стърджън, министър-председателката на Шотландия, написа по този мотив в Туитър: „ Собственият брат на Борис Джонсън към този момент не може да проумее посоката, по която е поел “. А депутатката от Лейбъристката партия Анджела Райнър бе още по-рязка: "Борис Джонсън е такава опасност, че даже личният му брат му няма доверие. "

Сестрата на Борис Джонсън, Рейчъл, обаче отхвърли слуховете, че в фамилията постоянно се водят разногласия към Брекзита: "Това е цялостна нелепост... Семейството заобикаля този въпрос, изключително по време на хранене, тъй като не желаеме да се караме с премиера. "

Емоциите кипят

А настроенията измежду елементарните британци? Страната е разединена повече от всеки път. Един покровител на Брекзита се ядосва поради непрекъснатото му отсрочване. „ Искаме да излезем най-сетне от Европейски Съюз, по този начин както дадоха обещание политиците след референдума през 2016 г.”

Той счита, че Европейски Съюз ще стартира същински да договаря с британците, едвам когато те заплашат с неотложно овакантяване на общността. "Без договорка е идеално, тъй като тогава британците ще получат това, което желаят от европейците ", споделя той.

Борис Джонсън молил горещо брат си да не напуща поста си посред "Брекзит "

Една жена не крие отвращението си от обстановката: "Живеем в безпорядък, а ни ръководят идиоти. Те изоставиха всички други значими проблеми на страната. Вече става дума единствено за политически игрички”. Друг младеж прибавя: "останалите страни просто ни се смеят. "

Емоциите се нагорещяват се повече, а горчивината пораства: „ Надявам се да се събудим от този групов призрачен сън. Надявам се да няма Брекзит без договорка и хората да схванат, че най-хубавата договорка за нас е тази, която сме сключили с Европейски Съюз “, споделя една жена.

Предсрочни избори, съгласно нея, би трябвало да се проведат чак когато стане ясно, че няма да има корав Брекзит.

Това мнение значително съответствува с позицията на някогашната консерваторка Анна Субри, която от пролетта на тази година към този момент е самостоятелна депутатка. „ На непрекъснатото отсрочване на Брекзита би трябвало да се постави край. На английската общност ѝ омръзна да предъвква този въпрос, а стопанската система се нуждае от сигурност.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР