„Емоциите са хубави след една такава приятна победа. Най-лошото е,

...
„Емоциите са хубави след една такава приятна победа. Най-лошото е,
Коментари Харесай

Найден Найденов: Надявам се младото момче да се справи!

„ Емоциите са хубави след една такава приятна победа. Най-лошото е, че изгубихме главния ни разпределител. Надявам се младото момче да се оправи и по някакъв метод другите да се активизират и да му оказват помощ, с цел да можем да излезем от тази обстановка. Това е спортът и по някой път се получава. Лошото е, че се получи във значим момент”, разяснява старши треньорът на волейболния Нефтохимик Найден Найденов след успеха над ЦСКА с 3:0 гейма в четвъртфиналите за Купата на България при мъжете.

 1/4-финал №2 на Купата на България: Нефтохимик (Бургас) - ЦСКА @@@
„ Имахме доста значими моменти в офанзива, които може би подценихме. Във втория гейм имахме най-малко 5-6 топки, които изпуснахме на контраофанзива. Със сигурност в подобен мач на моменти има напрежение и е обикновено това да се отразява”, сподели Найденов, а във връзка утрешния противник на полуфиналите, треньорът съобщи:

„ Хебър е тим, който играе доста добре. Ако ние не излезем съсредоточено, естествено, че няма да стане. Ако сме мобилизирани, то показвали сме, че можем да отстраняваме такива тимове.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР