Емоциите и чувствата играят огромна роля в това как ние

...
Емоциите и чувствата играят огромна роля в това как ние
Коментари Харесай

5 емоции, които бъркаме с любов

Емоциите и възприятията играят голяма роля в това по какъв начин ние претърпяваме и се свързваме със света. За разлика от страстите обаче, възприятията са по-дълготрайни и по-устойчиви... каквато е любовта.

Любовта е най-силното възприятие. За всеки тя има друг цвят, чувство, представяа. Покрай нея обаче, постоянно кръжат куп страсти, които могат да ни заблудят, че сме влюбени и че обичаме, написа уеб сайтът az-jenata.bg.

Вижте кои са те и по какъв начин могат да ни объркат?

Нужда от непоклатимост

Когато вашият личен живот е неустойчив, вие жадувате да намерите тази непоклатимост другаде. Започвайки да се срещате с някого, чийто живот протича по-гладко от вашия, доста е евентуално да се влюбите в този човек. Но дали в реалност това е обич или просто сграбчване в тази персона, в концепцията да подредите живота си и то да ви помогне за това.

Емоционално влакче

Може би всеки е попадал в него с човек, към който изпитва мощни усеща. Тук се редуват хубави и отрицателни страсти, като преходът към тях може да е с отлично време прекарано дружно, след разочароващо събитие, сълзи. Лесно е да се подведеш и да започнеш да мислиш, че посред ви има пристрастеност, даже обич. Всъщност това е илюзия и изтезание.
Снимка: shutterstock  5 страсти, които бъркаме с обич

Сексуална химия

Страхотният секс ни дава необикновено чувство, зарежда ни с приятни страсти, само че за жал, половата химия не значи, че сред нас и колегата ни има обич. Любовта, връзката се случва отвън спалнята, в други равнища на фамилиарност, които съществуват. Хубавият секс е единствено допълнение. Затова, в случай че няма индикация, че взаимоотношенията могат да се развият отвън спалнята, не трябва да се заблуждаваме, че обичаме или ни обичат.

Някой е благ с вас

Още нещо, което може да се обърква с обич е положителното отношение на някой от противоположния пол към нас. Това може да е другар, прочут, сътрудник, който е там, с цел да споделите вашите любовни драми, персонални разочарования.Получаваме поддръжка, препоръки, внимание и в случай че предходните ни мъжки персонажи са били разочароващи и им е липсвала тази емпатия, доста е елементарно да се объркаме, че сме влюбени или че ние сме привлекли интерес.
Снимка: shutterstock  5 страсти, които бъркаме с обич
Ревност

Ревността е част от любовните връзки. В дребни количества, тя даже е „ потребна “. Но в случай че непрекъснато се чувствате захласнати от мисълта, че сътрудникът ви изневерява, може би е време да спрете. Направете крачка обратно и помислете за какво се чувствате по този начин. Не смятате, че сте почтени за този сътрудник или той ви е лъгал преди? Ревността също може да бъде объркана с любов. Може би ви липсва внимание, самочувствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР