Емо Каменов е легенда! Може и да не ви харесва,

...
Емо Каменов е легенда! Може и да не ви харесва,
Коментари Харесай

Сръбската НиЛо искала Емил Каменов в леглото си

Емо Каменов е легенда! Може и да не ви харесва, само че това е ситуацията, а десетки дами желаят да мачкат чаршафите с него, да му вършат шопска салата и да му сипват ракия всяка вечер. Докато някои българки го желаят буйно, то в Сърбия го подлагат на критика гневно. Мачото взе участие в риалити предаването " Задруга ", където съумя да се скара с съвсем всички участници, да се сбие с един от тях и да бъде изпъден от шоуто.

В особено изявление за Vbox7 Емо описа, че братята сърби го приели в началото доста добре. " Обадих се на места, желаех да вземам участие в шоуто, харесахме се и ме поканиха за присъединяване ", споделя Емо.

В шоуто Емо се среща със сръбската Николета Лозанова, която е центрирала нашенеца бързо. " Започнаха да ми приказват да ѝ възмъжавам. Няма по какъв начин обаче да се случи това, тъй като аз съм привързан, имам жена и дете ", споделя Емо, само че Мая Маринкович също била безапелационна. " Искам Емо за мъж, няма църковен брак, значи няма нищо ", споделила wannabe-то на НиЛо.

" С един от участниците започнаха да упорстват да вършим женитба на рождения ми ден, ще сме със сръбски и български национални носии, ще има посетители от двете страни. Една седмица не се разбрахме. Викам на Мая, че ще става интернационална звезда, тъй като оженим ли се, тя автоматизирано става част от Европейския съюз, нали ние сме там въпреки всичко ", описа Емо Каменов.

" Знам я добре тази, тя влиза в шоуто за четвърти път. Знае най-добре по какъв начин да разрушава фамилии, има дълга история. Съсипала е три фамилии и аз няма да си го разреша това, няма да падна толкоз ниско. Няма да посрамвам себе си, жена си и детето ни. Тя остана разочарована, тъй като аз съществено се дърпах ".

Емо показа, че не е желал да взе участие в шоуто, с цел да прави секс, да взе участие в кавги и да проваля персоналния си живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР