Емо Чолаков потвърди мнението си за „Ергенът“! Грам не съжалява Емо

...
Емо Чолаков потвърди мнението си за „Ергенът“!
Грам не съжалява Емо
Коментари Харесай

Емо Чолаков: Грам не съжалявам за думите си към „Ергенът“ – пошло и жалко е!

Емо Чолаков удостовери мнението си за „Ергенът“!
Грам не съжалява Емо Чолаков за обидата, която нанесе на предаването „Ергенът“, още повече, че става дума за реплики към конкурентен формат в конкурентен ефир. Знаем, че преди дни Чолаков показа в ефир, че „Един за друг“, на което той е водещ, е в действителност сантиментално и стойностно предаване, което демонстрира действителните и най-много положителни човешки връзки.
 Емо Чолаков
Емо Чолаков не просто се е изпуснал, той в действителност счита по този начин

За разлика от него, той дефинира другото предаване „Ергенът“ като обикновено, плоско и просташко. Показващо дамите в нелицеприятна и даже унизителна за тях светлина, а мъжете са в позицията на бейове, само че също безхарактерни.

Разсъжденията на постоянно усмихнатия Чолаков разгневиха почитателите на Виктор Стоянов и „харема“ му като по-устатите даже обявиха, че Би Ти Ви може да го съди за тенденциозен опит да саботира конкуренцията. На Емил обаче никак не му и дреме, разкриха близки до него от кухнята на Нова.

„Емо разбра и персонално изчете доста мнения по случая в мрежите, само че това, което направи, бе да се смее с глас. И отново повтори същото – че в сходен жанр сякаш риалити, няма грам действителност. Всичко било нагласено, зле режисирано и скалъпено, водещо само до опростачването на масите с елементален сеир“, споделят източниците.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР