Емо Чолаков наистина озадачи всички! Емо Чолаков е вдигнал втора сватба

...
Емо Чолаков наистина озадачи всички!
Емо Чолаков е вдигнал втора сватба
Коментари Харесай

Бързак: Емо Чолаков се жени за Ивета едва 3 месеца след запознанството им!

Емо Чолаков в действителност озадачи всички!
Емо Чолаков е вдигнал втора женитба с съвсем светкавична скорост, научи вестник „ Уикенд ”. Синоптикът е узаконил своята прясна обич едвам към три месеца откакто се е срещнал с булката. Тя се споделя Ивета и към този момент се подписва с семейството на мъжа си – Чолакова.
 Емо Чолаков
Емо Чолаков е още веднъж влюбен

Чаровният синоптик е решил да свие ново фамилно гнездо единствено година и половина откакто изгуби своята първа брачна половинка – Красимира. Младата жена си отиде от рак през януари 2020 година Няколко месеца преди този момент мъжът й напусна Би Ти Ви, където водеше прогнозата за времето и беше едно от най-любимите лица за феновете.

Според осведомени, той се е отказал от работата в малкия екран, с цел да има повече време с половинката си в последните дни от живота й. По подигравка на ориста, малко преди да остане вдовец, той одобри работа като водещ на предаването за влюбени двойки „ Един за различен ” по Нова тв.

Говори се, че след загубата на Красимира бил в дълбока меланхолия, която се подсилвала от нуждата всеки ден поради работата си да се среща с щастливо обвързаните участници в шоуто.

Явно обаче новото предаване му е донесло шанс, тъй като тази пролет, до момента в който е работел в него, вдовецът е срещнал и нова обич. Това е русокосата Ивета, с която взема решение да свърже живота си единствено няколко седмици откакто я среща.

Двойката пази в загадка детайлностите към своята връзка, само че съгласно слуховете, запознанството е станало в края на април или началото на май тази година. По щастливо стичане на събитията точно тогава и Емо, и Ивета имат рождени дни.

Той чества на 12 май, а тя – на 28 април. Новата обич идва като подарък за рождените дни. И двамата са зодия Телец, а техни другари се майтапят, че това е едно от доказателствата, че са родени един за различен.

Вместо да губят време в срещи и ухажване, влюбените вземат решение напряко да минат към сериозните стъпки в своята връзка, а точно – да я узаконят. Това става в средата на юли. Сватбата е била напълно скромна, само че извънредно сантиментална.

Младото семейство я е вдигнало съвсем без посетители. Затова пък е избрало за събитието хубав планински комплекс, а с влюбените са били най-близките им хора – техните деца. Емо има две дъщери от брака с Красимира, Ивета също има щерка от предходна връзка, която е на сходна възраст с по-голямото момиче на Чолаков.

Младоженецът е бил по дънки на своята женитба, булката – в бяла рокля, само че не класическа, а къса – много над коляното. Месеци наред двойката съумя да опази брака си в загадка от необятната общност.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР