Емо Чолаков мина под венчилото година и половина след като

...
Емо Чолаков мина под венчилото година и половина след като
Коментари Харесай

Вдовецът Емо Чолаков се ожени! Вижте втората му съпруга

Емо Чолаков мина под венчилото година и половина откакто погреба своята брачна половинка и майка на двете му дъщери Краси. Бившият синоптик е сключил брак с актуалната си половинка Ивета е разгара на предишното пято. Двамата са се венчали през юли на скромна гала в хотелски комплекс в България, а в действителност се срещнали единствено няколко месеца по-рано.

За втората жена на Чолаков не се знае съвсем нищо, като се изключи че и тя има дъщеря от предходна връзка. Ивета е взела семейството на метеоролога и е добре призната от неговите две деца, които мъчно преодоляха гибелта на своята майка.

Първата брачна половинка на Емил загуби борбата с рака през януари 2020 година и издъхна едвам на 39-годишна възраст. Именно поради нейното заболяване обичаният синоптик на феновете напусна Би Ти Ви, с цел да може да е по-близо до нея и да я поддържа в битката с подлата диагноза. Тогава обаче той не пожела да показа за персоналната драма, която претърпява. След гибелта на Краси Чoлаков бе изпаднал в тежка меланхолия. Съвзе се около новото си амплоа на водещ на сантименталното предаване „ Един за различен “ по Нова телевизия.

Емо не разкрива по какъв начин и при какви условия е срещнал тайнствената Ивета , която е надалеч от медийните среди. Сега двамата живеели дружно с неговите деца от първия му брак. Голямата му щерка Ема, която е кръстена на него, е към този момент 15-годишна тийнейджърка, а по-малката й сестричка Дара е едвам на 5 годинки. Очевидно двете деца се схващат с мащехата си отлично, тъй като четиримата, дружно с нейното момиченце, пътуват на екскурзии из страната съвсем всеки уикенд, написа „ Ретро “.

Родителите на Чолаков , които са пенсионери от дълго време и живеят непретенциозно в родния му Гоце Делчев, също се зарадвали на втората си снаха. След нещастието, която ги сполетя, се тормозили, че синът им няма да може да превъзмогне голямата загyба и ще си остане самичък. На 46-годишна възраст обаче той още веднъж е повярвал в любовта и се е престрашил да мине под венчилото.

Възможно е новото семейство Чолакови дa реши и да има собствен общ правоприемник. Синоптикът постоянно е признавал, че мечтае да има наследник, който да наследи семейството му. И все още той продължава да работи на Летище София, където се реалокира след напускането на прогнозата за времето по Би Ти Ви. Емо е метеоролог в РВД и взема солидна заплата на държавната служба. Междувременно продължава да бъде зает с Нова телевизия, където се приготвя трети сезон на шоуто „ Един за различен “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР